Norlandia Aurinkolahti

Norlandia Aurinkolahti on vuorohoitopäiväkoti, joka on auki varattujen hoitoaikojen mukaan ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä.

Vuonna 2015 valmistuneen päiväkodin tilat ovat valoisat ja viihtyisät, ja ne mahdollistavat toimivat tilat lasten leikeille ja toiminnalle niin päivä- kuin vuorohoidossakin. Vuorohoitopäiväkotina haluamme tarjota lapselle kodinomaisen, yksilöllisen ja turvallisen hoitopaikan.

Toimintamme lähtökohtana on pienryhmätoiminta ja avoin yhteistyö huoltajien kanssa, mikä mahdollistaa lapsen ja perheiden yksilöllisen huomioimisen vuorohoidon muuttuvassa arjessa. Pienryhmätoiminnalla varmistamme arjessa aikuisen turvallisen läsnäolon ja lapsen kuulluksi ja nähdyksi tulemisen. Pidämme tärkeänä myös päivittäistä vuorovaikutusta perheen kanssa, johon olennaisena osana kuuluvat lapsen tarkat päivän kuulumiset.

 

Luontopolun varrelta

 

Aurinkolahden upea sijainti avaa meille mahdollisuudet monipuoliseen toimintaan. Toimintavuoteemme kuuluvat päiväkodilla järjestettyjen tapahtumien lisäksi niin kirjastoretket, Muuramen kulttuurikeskuksen lasten konsertit ja esitykset kuin luontopolun luonnon ihmeiden seuraaminen ja tutkiminen. Päiväkodin vuosittaiset perheille järjestetyt tapahtumat haluavat toivottaa myös vanhemmat lämpimästi tervetulleeksi yhdessä lasten kanssa Päiväkoti Aurinkolahteen.

Toimintakauden 2019-2020 päiväkodin yhteisenä teemana on "Tutkimusmatka luontoon".