Huoltajien kanssa tehtävä yhteistyö

Yhteistyö huoltajien kanssa on meille tärkeää.

Norlandia Startti

Norlandian Päiväkodeissa panostetaan hyvään päiväkodin aloitukseen, Norlandia Starttiin. Hoidon alkaessa muodostamme kuvaa lapsesta ja perheen tavoista ja toiveista yhteisessä alkukeskustelussa vanhempien kanssa. Perhe voi käydä tutustumassa päiväkotiin etukäteen useita kertoja. Tarjoamme myös kotikäyntiä, jolloin lapsen tulevan ryhmän työntekijä pääsee tutustumaan lapseen turvallisessa kotiympäristössä. Huolehdimme, että lapsi kokee olonsa turvalliseksi ja tuntee liittyvänsä osaksi ryhmäänsä. Koko päiväkodin työntekijät ovat perheen tukena ja apuna päiväkodin turvallisessa aloituksessa.

Varhaiskasvatussuunnitelman laatiminen

Jokaiselle lapselle laaditaan päiväkodeissamme oma varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatussuunnitelma laaditaan yhdessä keskustellen lapsen vanhempien kanssa. Kunkin lapsen kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja toiveet ovat lähtökohtana, kun lapsiryhmän toimintaa suunnitellaan.

Päiväkodilla järjestettävät tapahtumat

Norlandia Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vuorovaikutteisia, huoltajia osallistavia vanhempainiltoja sekä juhlia ja tapahtumia, joihin koko perhe on tervetullut. Isovanhemmat tai lapselle muut tärkeät aikuiset kutsutaan vuosittain vierailulle jokaiseen päiväkotiimme. Nämä ovat tärkeitä tapahtumia lapsille.

Asiakastyytyväisyys

Jatkuva asiakaspalaute on meille tärkeää vuosittaisen asiakastyytyväisyyskyselymme ohella. Asiakastyytyväisyyskyselyn ja palautteiden tulokset hyödynnetään aktiivisesti, kun kehitämme toimintaamme.

Tiedonkulku kodin ja päiväkodin välillä

Saatte lapsen päivästänne tarkat kuulumiset päivittäin. Lisäksi käytössämme on sähköinen viestintäjärjestelmä KidPlan, jonka kautta lähetämme koteihin tärkeitä tiedotteita ja viestejä. KidPlan on myös ladattavissa sovelluksena älylaitteille.